NHL-streamit kaudella 2019-2020

NHL streamit 2020 – mistä katsoa NHL:ää

Tältä sivulta löydät parhaat ja ilmaiset NHL-stream -linkit ilman rekisteröitymistä kaudelle 2019-2020, niin että yksikään NHL-ottelu ei jää näkemättä.

NHL-lähetyksistä maksaminen ei ole missään nimessä rahanhukkaa, mutta edelleenkin valtaosa seurannee NHL-draftia, NHL:n preseasonia, NHL:n runkosarjaotteluita, NHL:n trade deadlinen lähetyksiä ja muuta vastaavaa etenkin 2010-luvulla tutuksi tulleiden NHL-streamien kautta.

Heti alkuun joku voisi olla valmis sanomaan, että maksa, niin pääset vähemmällä kiroamisella, mutta vuonna 2020 pääsee muutenkin, kun ystävämme VPN ja Reddit ovat täällä.

Äskeisten lisäksi myös erilaiset NHL-streameja tarjoavat nettisivut kuin myös vedonlyöntisivustotkin ovat ymmärtäneet NHL-streamien tärkeyden Suomessa ja muissa maissa. Tämän vuoksi kilpailu on heidän kesken kovaa sivustoille tulevasta liikenteestä, rekisteröityvistä asiakkaista, lahjoituksista, mainostuloista tai millä tavoin NHL-streamin tarjoava palvelu ikinä pääseekään tarjonnallaan hyötymään.

Tämä edellä mainittu kilpailu tarjoaa kaikille NHL:n ystäville yhä enemmän vaihtoehtoja, joten tässä suosituksemme, jotka voit painella kirjanmerkkeihin alkaneen kauden 2019-2020 NHL-streamien osalta.

nhl stream 2020

Parhaat NHL-streamit – NHL-lähetykset netissä 2019-2020

  • Reddit – Suuri plussa NHL-streamien tarjonnasta ja todennäköisesti tämä linkki sekä vinkki riittää sinulle, eikä yksikään NHL-ottelu jää näkemättä.

NHL-Streamit löytyvät jokaiseen otteluun hyvällä kuvanlaadulla ja useilla erilaisilla selostusvaihdoehdoilla, niin kielen, televisioyhtiön tai koti/vierasjoukkueen mukaan.

Miinuksena Redditiin listatuissa NHL streameissa on se minkä ilmaisen tarjonnan vastineeksi yleensä saa, eli suuret mainosmäärät ja ei taetta, että stream toimii koko ottelun ajan. Useimmiten myös erätauot ovat saman grafiikan tai mainosten kelausta. Mutta kun kuvanlaatu on yleensä aivan loistava ja lisäosilla voi käydä sotaa mainoksia vastaan, niin vaikea keksiä suurempaa negatiivista sanomista.

Käytännössä vastine VPN:n kautta katsotuille paikallisille lähetyksille ilman itse VPN:n kanssa säätöä, josta seuraavassa.

Päivitys: Redditin NHL-streameja tarjoava keskustelu sulkeutui tammikuussa 2020. Ei kuitenkaan huolta, sillä samaiselta sivustolta tutut NHL-streameja tarjoavat sivustot ovat edelleen pääosin toiminnassa. Löydät sivuston lopettamisesta kertoneesta viestistä ohjeet myös tulevaisuuden varalle.

  • VPN – Työkalu pohjoisamerikkalaisten lähetysten katsomiseen.

VPN on tullut monelle tutuksi varsinkin jääkiekon mestarien liigan, eli CHL:n kautta, mutta jatkuvasti sitä ruksitaan päälle muidenkin lajien osalta, jotta oma sijainti saadaan Suomesta muualle.

Miten sitten tämä VPN (Virtual Private Network) laitetaan päälle tai toimii, niin esimerkiksi selaimen omista asetuksista, selaimen lisäosilla tai maksullisilla palveluilla. Näin pääsee käsiksi NHL-streameihin pohjoisamerikkalaisilla sivustoilla tai YouTube-kanavilla, jotka estävät kanavan / lähetyksen näkymisen Suomessa tai muussa maassa.

Tämä on yksi suosituimmista tavoista nähdä NHL:ää ilmaiseksi netistä.

  • Muut NHL-streameja tarjoavat sivustot – Laaja tarjonta vaihtelevalla toimivuudella.

Edelleen vuonna 2020 osa stream-sivustoista tarjoaa todella huonoa kuvanlaatua, itsestään aukeavia ikkunoita ja välilehtiä, paljon roskaa koneelle ja pätkiviä lähetyksiä sekä eri tahtiin kulkevaa kuvaa ja ääntä.

Käytännössä näistä on mahdotonta suositella mitään ja moraali ei riitä linkittämiseen, mutta yksikään ottelu ei jää näkemättä jos laatu ja mainokset eivät ole rasite. Tällaiset sivustot sopinevat paremmin pienemmän urheilulajin seuraamiseen tai esimerkiksi yksittäisiin pienemmän turnauksen tennisotteluihin, joihin on vaikeampaa löytää lähetystä.

  • Erilaiset vedonlyöntisivustot – NHL:ää ja muita lajeja mahdollista maksua vastaan.

Hieman vuodesta riippuen NHL-streamien tarjonta voi olla hyvääkin erilaisilla vedonlyöntisivustoilla erilaisten sopimusten ja tarjousten myötä.

Miinuksena on useimmiten rekisteröitymispakko, sekä mahdollinen rahan tallettaminen tai sen säilyttäminen pelitilillä, mutta nämä ovat kuitenkin täysin ymmärrettäviä seikkoja.

Hyvänä puolena mainittakoon, että tarjolla voi olla hyvinkin lukuisia erilaisia lajeja, sekä myös CHL:ää ja muita liigoja sekä turnauksia.

  • Maksulliset palvelut – NHL:ää suomeksi ja yksinkertaisesti.

Kaikki NHL-ottelut takuuvarmasti, myös suomeksi selostettuja otteluita, mahdollisuudet katsoa ottelut myös aamulla sekä koulun tai töiden jälkeen jälkilähetyksinä.

Hinta tästä huvista on muutaman kympin kuukaudessa, jolla saa kohtalaisen taattua laatua, mutta sitä enemmän pätkivä lähetys tai jotkut otteluvalinnat / selostukset saavat veren kiehumaan.

Lisäksi kuluvan kauden aikana useammankin kerran ottelut eivät ole lähteneet toimimaan tai äänet ovat puuttuneet lähetyksestä.


NHL-vihjeet löydät osoitteesta Ristikaksi.com